Talptapasz. Dupla csomag KINOKI méregtelenítő tapasz


Biztonságos és természetes méregtelenítés alvás közben

Tweet Könnyű méregtelenítés alvás közben? Elég egy japántapasz a talpra, mely alvás közben talptapasz, de napközben is viselhető. Mit kell tudni róla? Méregteleníteni nemcsak teákkal, diétával vagy különféle kúrákkal lehet — a méregtelenítő japántapasz éjszaka, alvás közben tisztítja szervezetünket. Használata rendkívül egyszerű: éjjel érdemes viselni a talpon, reggel pedig ki kell dobni.

  1. Mivel rendkívül biztonságos, akár szívbetegek vagy magas vérnyomásban szenvedők is bátran alkalmazhatják, sőt gyermekek méregtelenítésére is kiválóan alkalmas!
  2. KINOKI - méregtelenítő talptapasz
  3. méregtelenítő talptapasz
  4. Van megoldás!
  5. További információk a termékről: Mi az a méregtelenítő tapasz?
  6. Címlap » Cikkek » Méregtelenítés Biztonságos és természetes méregtelenítés alvás közben Szennyezett világban éljük a mindennapjainkat.

A tapasz természetes összetevői kivonják a mérgeket a nyirokrendszerből, miközben alszunk — a folyamatnak talptapasz tapaszon barnás, ragadós talptapasz a látható eredménye: órás talptapasz után tapasztalhatjuk, de persze ez személyenként változhat. Miért a lábra…? Több oka talptapasz van annak, hogy a japántapaszt a talpunkon viseljük. A talp egyike a test holografikus relaxzónáinak, számos információt ad a szervezet különböző részeiről. Amennyiben valamelyik területen méregtelenítésre van szükség, egyszerűen az arra ható talp-részre kell helyezni a japántapaszt, talptapasz megkönnyítsük a tisztulási folyamatot.

Máshol is viselhetjük a tapaszt?

Ajánlott termékek

A láb az egyik legjobb terület, ahol elkezdhető a japántapasz használata. Ugyanakkor a tapasz más helyekre is felragasztható — számos testrészünkre. Viselhetjük közvetlenül a fájdalmas, duzzadt részen; a legjobb azonban talán az, talptapasz vérrel gazdagon ellátott területre kerül, mint pl. Mennyi ideig kell viselni a japántapaszt? Talptapasz 30 napig is eltarthat egy teljes nyirokrendszer-tisztítás. A legtöbben a talp boltozatán használják először a tapaszt, melynek színe egyre világosabb lesz, ahogy halad előre a tisztulási folyamat.

Talptapasz

Ezután a láb más részein is alkalmazni lehet a japántapaszt, a tisztulás innentől kevesebb időt fog igénybe venni. Természetesen, akiknek betegsége előrehaladott állapotban van, vagy akik gyógyszereket szednek, azoknál hosszabb ideig szükséges lehet a japántapasz használata.

Talptapasz időseknél ugyanez a helyzet. Előfordul, hogy valaki már nap talptapasz érzi az előnyös hatásokat, másoknál hetekbe telhet, amíg valami pozitív változás történik. De mit tartalmaz a japán tapasz?

Érdemes tudni, hogy nemcsak egyféle típusa van, azaz, összetevői is eszerint változhatnak. A természetes összetevők között megtaláljuk a fa ecetet, a bambusz ecetet, a chitosan-t, amely rákkagylóból származik, a dokudámit, a naspolya levelet, a C-vitamint narancsbólnövényi rostokat kukorica rostbólvalamint a turmalint, mely talptapasz féldrága kőből származik.

A kék talptapasz például magas bambusz- és tölgy ecet tartalommal készül. Az arany tapasz 30 százalék infravörös turmalinnal készül.

édes féreg a paraziták számára worm fereg

Vannak zöld teás tapaszok, és levendula tapaszok is — utóbbinál az aromaterápiás olaj segít pihenni és elaludni, miközben méregtelenít is. Az ún.

talptapasz a lánc életciklusának pezsgő stádiuma

Milk Talptapasz Silybum marianum tapaszok a máj talptapasz működését segítik. Az ezüst tapasz agaricus gombával támogatja az immunrendszert.

Méregtelenítő talptapasz - 100 db-os gazdaságos csomag

A zeolit tapasz zeolit, gyömbér, kovaföld, aloe vera talptapasz árnika összetevőivel hat. Természetesen, ha valamelyik összetevőre allergiásak vagyunk, semmiképp se olyan japántapaszt válasszunk, amely azt tartalmazza!

férgek a húsban

Mi történik, ha viseljük a tapaszt? Megtörténhet, hogy nincs látványos eredménye a tapasz viselésének, ha például lassú a nyirokkeringés talptapasz amennyiben valóban szemmel látható eredményre vágyunk, érdemes a tapaszt nappal is hordanunk. Napközben óráig ideális a viselése. Beszámolók szerint a japántapasz használata hatására több energiája lesz az embernek, jobban alszik, tisztábban és pozitívabban talptapasz gondolkodni — megkönnyebbülést hoz számos tünetre, így a fájdalomra is.

Személyes tapasztalat kell hozzá, hogy érezzük, mennyire felel meg a japántapasz számunkra.