Szállítási módok

Házhozszállítás

A normál méretű és 40kg alatti csomagokat az MPL és az GLS futárszolgálat kézbesíti a feladást követő 24 órán belül.

A nagy terjedelmű vagy 40kg feletti csomagokat az XXL futárszolgálat kézbesíti a feladást követő 48 órán belül.

A futár érkezésének várható időpontjáról a futárszolgálat előzetes értesítést küld. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet sikertelen, van lehetőség újabb időpont egyeztetésére.

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket átveheted a 1073 Budapest, Kertész utca 29. szám alatti Ypson Átvevőponton. Kérjük vedd figyelembe, hogy a termékeket külső raktárainkból szállítjuk át Átvevőpontunkra. Az átvétel csak azután lehetséges, hogy arról telefonon vagy emailben értesítettünk. Pontos nyitvatartásunkat és megközelíthetőségünket a Kapcsolat menüpontban találod.

Szállítási költségek

A 40 kg alatti, normál méretű csomagok szállítási költsége egységesen bruttó 1250 Ft. Csomagolási és utánvétkezelési költséget nem számítunk fel.

A 40 kg feletti vagy nagy terjedelmű termékek esetén a szállítási költség bruttó 4990 Ft. Csomagolási és utánvétkezelési költséget nem számítunk fel. Amennyiben nagyméretű terméket helyezel a kosárba, a „Rendelés ellenőrzése” oldalon a rendszer automatikusan a 4990 forintos szállítási költséget fogja feltűntetni.

Szállítási idő

Személyes átvétel esetén kérjük vedd figyelembe, hogy a termékeket külső raktárainkból szállítjuk át Átvevőpontunkra. Az átvétel csak azután lehetséges, hogy arról telefonon vagy emailben értesítettünk. Ez általában 1-4 munkanapot vesz igénybe.

A házhozszállítással kért rendeléseket általában 2-5 munkanapon belül kaphatod kézhez. A nagyméretű küldeményeknél a szállítási idő ennél hosszabb lehet.

Fizetési módok

• Fizetés átvételkor. Átvevőpontunkon, illetve kiszállítás esetén a futárnál készpénzzel tudsz fizetni.

• Online bankkártyás fizetés. A rendelés leadásakor webáruházunkból átirányítunk a Borgun biztonságos fizetési felületére, ahol Mastercard, Maestro és Visa típusú bankkártyával vagy hitelkártyával tudsz fizetni.

Mi az a Borgun?

A Borgun a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely online bankkártya-elfogadást is szolgáltat az egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól, jelenléte az európai piacon rohamosan növekszik.

Bővebben a Borgunról »