Címlap > Egészség, táplálékkiegészítők > Vitaminok > C-vitamin

JUTAVIT C-VITAMIN 1500 MG TABLETTA 100 DB

2 479 Ft
2 916 Ft
Szállítási idő: 3-6 munkanap

Jellemzők

Kiszerelés 100 db

További termékek a kategóriából

Leírás

A JUTAVIT C-VITAMIN 1500 MG TABLETTA 100 DB C-vitamin étrend-kiegészítő készítmény csipkebogyóval, acerola kivonattal és D3-vitaminnal.

A C-vitamin hozzájárul:
•    az immunrendszer normál működéséhez
•    a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
•    a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
•    a normál pszichológiai funkció fenntartásához
•    az idegrendszer normál működéséhez
•    fokozza a vas felszívódását
•    hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához

Adagolás:
Napi 1 filmtabletta folyadékkal egészben lenyelni.
Amennyiben a tabletta lenyelése gondot okoz, nyugodtan széttörhető vagy porítható a könnyebb bevitel érdekében.

Összetevők:
Aszkorbinsav, csipkebogyó, csipkebogyó kivonat, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi propil metil cellulóz, dikalcium foszfát), csomósodást gátló (magnézium sztearát, szilícium dioxid, talkum), fényező anyag (sztearin sav, kókusz olaj), acerola kivonat, színezék (titán dioxid, vörös vas oxid, sárga vas oxid), nedvesítőszer (polidextróz), D3-vitamin.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!