Címlap > Könyv > Művészet > Zene > Könnyűzene, jazz

Kerekes György: Jazz portrék 2. - Az ötvenes évektől az ezredfordulóig

6 291 Ft
6 990 Ft
Szállítási idő: 3-6 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető.

Jellemzők

ISBN szám 9789638966568

További termékek a kategóriából

Leírás

A Jazz portrék 2. egy olyan kétkötetes jazztörténeti áttekintés második része, amely a jazz nagy forradalmától, a bebop-tól mutatja be a műfaj fejlődését és legendás szereplőit egészen az ezredfordulóig.

A könyv tematikája azért egyedi, mert a jazz fejlődésének, változásának folyamatát a különböző korszakok és stílusok kiemelkedő, stílus-meghatározó muzsikusainak életén, munkásságán keresztül mutatja be.

Kerekes György korszakos munkáját most új kiadásban és nem mellékesen az eredetinél jóval olcsóbban vásárolhatják meg a jazz és a jó zene szerelmesei."Kerekes György barátom Jazzportrék című kitűnő könyvének első kötete méltán gazdagítja könyvtáramat. A második kötet is olyan munka, mely segíti és megerősíti azt a gondolatot és egyben életformát, amit a muzsika jelent számomra."Binder Károly zeneszerző, zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszakának vezetője"Minőség, igényesség, aprólékosság, esztétikum, és rajongással teli, elfogulatlan hitelesség. Muzsikusnak, hallgatónak és nem utolsósorban a műfajnak felbecsülhetetlen érték e könyv. Köszönjük."Fekete-Kovács Kornél trombitaművész, a Modern Art Orchestra vezetője